top
Image Alt

Vittnesbörd

Vittnesbörd

Mohammed
Det är en glädje för mig, att skriva till dig om mina känslor, efter jag sett serien – ”om vägen till paradiset” Jag var helt mot dig och jag brukade övertygafolk, att sluta titta och följa dina program. Det är så sant. Men, det var alltid en röst inom mig som jagade, förföljde mig, vilket ledde mig till att reflektera, betänka min egen islamiska tro. Jag började göra sökningar, forskade efter allt du delade, om Jesus Kristus och evigt liv efter döden. Resultatet var chockerande! Allt som du sagt, var riktigt och sant. Det var det som gjorde, att jag beslutade mig för, att följa Jesus! Men, det var inte lätt för mig och är fortfarande inte lätt. Snälla, fortsätt bedja för mig.

Zenab
En vän till mig, uppmuntrade mig, att titta på ett avsnitt av – ”om vägen till vägen till paradiset”, som talar om, Att bedja och fasta och hur det hänger ihop med himmelen. Jag började att se något program, och jag fortsatte se flera program efteråt. Jag kände att jag helt hade blivit lurad, Att jag skulle nå, komma till himlen, genom mitt arbete och mina gärningar. Men, jag upptäckte, fann, att döden och tron på Jesus var enda vägen till himlen. Jag ska vara ärlig till dig, jag blev deprimerad av den sanningen, också därför att jag då förstod, att min islamiska tro är fel väg att komma till himmelen. Jag kämpade i min själ, tills Jesus kom i mig, i en dröm och han bekräftade sanningen. Jag är nu en troende kristen, men det är hemligt. Jag hoppas, att någon dag, kunna mötas med andra kristna. Jag ska fortsätta Se dina program.

Mona från
Jag vill tacka dig för detta program, ”Vägen till paradiset”. Jag började titta på det, för jag trodde det var ett muslimsk program. Jag fortsatte titta på det och det va ett kristet program , för att på det sättet du delar och berättar om sanningen, fick mig att tänka, och fick många frågor. Det var skillnad På det Arabiska sättet att predika! Därför beslöt jag mig, att följa dina program. Genom det, fann jag den rätta vägen till himmelen. I islam, är vägen till himlen genom gott arbete, men ändå inte säkert det var vägen, för t.o.m. ingen av profeterna var inte säker på det. En annan sanning fann jag, att som muslimsk kvinna har jag inte något värde. Genom programmet, lärde jag mig läsa Bibeln och Lärde mig sanningen och hur göra beslut, byggd på bibliska principer. Jag är tacksam för det här programmet. Det ledde mig till, att följa Jesus, min Frälsare och ge Honom mitt liv.

Where to find us

Chapel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur elit sed do eiusmod tempor incididunt.
a

Error: Contact form not found.