top
Image Alt

Världen

Världen

Harvest ministry Mission

Från Stockholm till hela världen!
När Jesus vandrade på jorden gav han oss ett uppdrag: ”Gå därför ut och gör alla folk till lärjungar…” Jesus, Matt 28:19

Guds tid är nu

Varje människa har rätt att höra om Jesus.
Vår vision är en förändring i Sverige och i arabvärlden genom att människor möter och följer Jesus Kristus.
Vi lever i den allra yttersta tiden och är kallade av Herren Jesus Kristus att ”Gå ut i hela världen och predika evangeliet i tror att dessa ord fortfarande är verkliga och att uppdraget gäller kristna än idag. Över hela vår jord finns människor som aldrig har fått möjligheten att höra om Jesus eller möta hans kärlek i vardagen, och vi är kallade att ge dem båda dessa saker. Ett glatt budskap i evangeliet, och en hjälpande hand i svårigheter.
Ända sedan vi startade vår församling 2003 har mission varit en hjärtefråga för oss. Missionsarbetet hamnade rejält i fokus när vi började sända tv program och såg att folk är törstiga och hungriga till evangeliet och Jesus Kristus och sanningen. Sedan dess har mycket församlingar etablerats i arabvärlden, och Nordafrika. Missionsarbetet har spridit sig till Indonesen, men visionen sträcker sig så långt som Herren leder. Hittills har vi sett Gud göra stora saker, vi tror att detta bara är början på vad Han vill göra!

Vi arbetar framför allt genom ledarträning, bibelskolor, media och böcker, har vi sett många församlingar med eget utåtriktade arbetet växa fram i en positiv multiplikationseffekt. Ett spännande arbete i ständig utveckling.
Vi fortsätter med den vision som Gud gav oss. Vi tror att den som startar kommer att slutföra

“Utrusta Guds folk med hans trosord Visa dem vilka andliga vapen de har Lär dem att använda dem och Sänd dem ut i segerrik strid för Herren”

Låt oss stå upp och göra det tillsammans!

Häng med oss ut i världen!
 •  Vi vill att du ska kunna hänga med ut på missionsfälten hemifrån?
 •  Vill du våra nyhetsbrev där kan du läsa spännande berättelser och vittnesbörd från missionsfältet och få det direkt i din e-mail?

  besöka alla tjänster

  EGYPTEN
  IRAK
  LIBANON
  ISRAEL
  INDONESIEN
  Where to find us

  Chapel

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur elit sed do eiusmod tempor incididunt.
  a

  Error: Contact form not found.